www.luonnonihme.fi
Kesänriemut luonnonihme

etusivukuva
luononihme ohjelmapalvelutkesänriemut luonnonihmeeltätalventaikaa luonnonihmeeltäota yhteyttä www.lounnonihme.filuonnonihme.fi

 

 

Ohjelmapaketit mm.

 

  • Halkaise omena
  • Kanootin kapean
  • Potkua pyöräilyyn
  • Geokätköily
  • Luontoretki Nuuksioon
  • Vaellus Nuuksiossa
  • Linturetki Laajalahdelle
  • UKK-kävelytesti
  • Sauvakävely
  • Kesäolympialaiset
 

 

Riemua keväästä syksyyn

 

Olemme suunnitelleet valmiiksi ohjelmapaketteja, joihin olemme kasanneet onnistuneen päivän aineksia.

 

Mikäli et löydä juuri itsellesi/yhteisöllesi/yrityksellesi sopivaa, kysy meiltä, olemme varsin kekseliäitä räätälöimään jokaiselle oman näköistä toimintaa.

 

 

Halkaise omena

 

Vaistoammunnassa pääsevät tulevaisuuden ampujasankarit kilvoittelemaan jousiammunnan jalossa taidossa. Ohjaajan opastuksella oppii vaistoammunnan salat ja osumatarkkuus kasvaa nuoli nuolelta. Ammunnan lomassa kuulet jousiammunnan historiasta ja pääset kokeilemaan jousia jotka muuttivat historiaa.

Kesto: 1-2 h

Pyydä tarjous >>

 

 

Kanootin kapean

 

Avokanootti eli kansanomaisemmin inkkari on miellyttävä tapa liikkua vaivattomasti lähellä luontoa maisemista nauttien. Ohjaajamme varmistavat melonnan turvallisuuden. Mahdollisuus pitkiinkin kanootti seikkailuihin. Mukaan voidaan helposti liittää vaikka nuotioruokailut. Melonta onnistuu myös kajakeilla.

Kesto: 1,5-4 h

Pyydä tarjous >>

 

 

Potkua pyöräilyyn

 

Kickbike -potkulaudalla maisema vaihtuu ja kunto kasvaa. Vakaalla kulkupelillä liikkuminen on nivelystävällistä ja sykettä nostattavaa. Asfaltti, hiekkatie ja metsäpolku - kaikki ovat toimivia potkualustoja tälle aerobiselle harjoittelumuodolle. Alkuverryttely ja loppuvenyttely pitävät lihaksista huolta.

Kesto: 1-2 h

Pyydä tarjous >>

 

 

Geokätköily

 

Geokätköily on satelliittipaikannus- eli gps-laitteen avulla tapahtuvaa aarteenetsimistä ja löytämisen riemua. Saamme rakennettua teitä varten harjoituskätköt melkein mihin vain. Kätköt etsimällä pääsee uuden harrastuksen alkuun. Harrastus jota voi harrastaa ympäri maailmaa.

Kesto:  1-2 h

Pyydä tarjous >>

 

 

Luontoretki Nuuksioon

 

Uusia hittilajeja tulee ja menee, mutta silti luonto itsessään tarjoaa monesti suurimmat kokemukset. Lähde erä- ja luonto-oppaan johdolla kuuntelemaan mitä Nuuksion luonto kuiskii. Ammattilaisen opastuksella löydät kiinnostavimmat yksityiskohdat ja kuulet mieleenpainuvimmat luontotarinat. Täydellinen kokouspäivän piristäjä! 

Kesto: 45 min - 2 h

Pyydä tarjous >>

 

 

Vaellus Nuuksiossa

 

Nuuksion kansallispuisto on suositumpi kuin koskaan. Eräoppaamme opettavat halutessanne vaelluksella tärkeitä taitoja suunnistuksesta varusteiden valintaan ja käyttöön sekä leiriytymiseen. Samalla esittäytyy Nuuksion ainutlaatuinen luonto.

Kesto: 4-6 h

Pyydä tarjous >>

 

 

Linturetki Laajalahdelle

 

Laajalahdella Villa Elfvikin luontotalon pihalta alkavan opastetun linturetken aikana kävellään noin kahden kilometrin reitti ja tutustutaan oppaan johdolla alueella esiintyviin ja pesiviin lintuihin. Retkellä käydään läpi myös alueen muuta luontoa, historiaa ja kulttuuria.

Kesto: 1-2 h

Pyydä tarjous >>

 

 

UKK-kävelytesti

 

Ukk-kävelytesti on kehitetty UKK-instituutissa. Testi mittaa kestävyyskuntoa ja on helppo ja turvallinen suorittaa. Testissä kävellään 2 km:n matka, josta mitataan aika ja sydämen syke maalissa. Henkilökohtainen tulos jokaiselle kunto-ohjeineen motivoi liikkumaan.

Kesto: 1,5 - 2 h

Pyydä tarjous >>

 

 

Sauvakävely

 

Suomi on sauvakävelyn kotimaa. Silti oikea tekniikka on monella hieman hakusessa tai jäänyt jo unohduksiin. Sauvakävelyohjaajan avulla voi jokainen oppia oikean tekniikan ja monipuolistaa omaa sauvakävelyharrastustaan. Opetamme myös tehokkaat venyttelyt sauvojen avulla.

Kesto: 45 min - 1,5 h

Pyydä tarjous >>

 

 

 

Kesäolympialaiset

 

Hauska kisailu, jossa joukkueet ottavat mittaa toisistaan esim. hiihtämällä tandemina. lumikenkäviestillä ja tossulätkässä. Hauskaa tekemistä isommallekin ryhmälle.

Kesto: 1,5 - 2 h

Pyydä tarjous >>

 

 

Kalastuskilpailu

 

Järjestämme henkilökunnallenne perinteisen mato-onkikilpailun. Suurimman kalan saaliin saanut kilpailija tai joukkue voittaa. Ohjaajamme opastavat parhaat onkipaikat ja antavat vinkit kalastukseen. Tervetuloa nauttimaan onkimisen viehätyksestä!

Kesto: 1-1,5 h

Pyydä tarjous >>