www.luonnonihme.fi
Kesänriemut luonnonihme

etusivukuva
luononihme ohjelmapalvelutkesänriemut luonnonihmeeltätalventaikaa luonnonihmeeltäota yhteyttä www.lounnonihme.filuonnonihme.fi

 

 

Ohjelmapaketit mm.

 

  • Lumikenkien kutsu
  • Lumen taju
  • Talviolympialaiset
  • Potkukelkkailu
 

 

Löydä talven ihmeet!

 

Järjestämme talvista touhua suomalaisessa luonnossa ja olosuhteissa. Rauhallisesti nauttien tai leikkimielisesti kisaillen.

 

Lumikenkien kutsu

 

Lumikenkäily on yksi parhaista tavoista nauttia lumisen metsän ihmeistä. Lumikengillä pääsee hetkessä pois kiireestä kulkemaan minne nenä näyttää. Jokainen joka osaa kävellä, osaa lumikenkäillä. kokeneiden lumikenkäohjaajien opastuksella oppii kaikki lajin hienoudet ja löytää hienoimmat reitit.

 

Järjestämme lumikenkäretkiä Nuuksiossa, lähtien Suomen luontokeskus Haltiasta tai vaikka Nuuksion Haukkalammelta. Lumikenkäretki yhdistettynä nokipannukahveilla ja tikkupullalla on parasta mitä Espoon talvi voi tarjota!

Kesto: 2-4 h.

Pyydä tarjous >>

 

 

Lumen taju

 

Lumi on täydellinen veistosmateriaali, helposti veistettävänä siitä loihtii mitä mieleen juolahtaa, vain mielikuvitus on rajana. Kun veistokset ovat valmiit, pidämme näyttelyn avajaiset, juomme maljat ja ihailemme syntynyttä taidetta. Lumenveisto on hauska ryhmätyö joka sopii vaikka keskelle kokouspäivää.

 

Toteutettavissa melkein missä vain kunhan lunta ja sopiva näyttelytila löytyy.

Kesto: 30 min-1h

Pyydä tarjous >>

 

 

Talviolympialaiset

 

Hauska tapa nauttia yhdessä talvisesta liikunnasta. Talviolympialaiset joissa selvitetään vaikka hiihdolla, lumikenkäilemällä  ja tossulätkällä kuka tai ketkä ovat todellisia urheilusankareita työporukassa.

Kesto: 1-2 h riippuen ryhmän koosta

Pyydä tarjous >>

 

 

Potkukelkkailu

 

Moderni potkukelkkailu eli Kickspark on ylivertainen verrattuna vanhaan potkukelkkaan.  Kevyt runko ja olosuhteiden mukaan vaihdettavat jalakset tuovat potkimisen riemun keskelle talvea.

Kesto: 1-2 h

Pyydä tarjous >>